Lomakkeet ja linkit

Tälle sivulle kootaan kasvattajille käyttökelpoisia lomakkeita sekä linkkejä. Linkkien perästä näet millä ohjelmalla linkki on tehty, osa linkeistä on suoraan verkkosivuna.

Kasvattaminen

Jos et vielä ole jäsen,  voit helpoimmin hakea jäsenyyttä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen netissä. Saat jäsenkirjeen ja jäsenmaksun maksuohjeet, kun johtokunta on hyväksynyt jäsenyytesi. Tähän kuluu aikaa yleesä muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Kanin sukutaulu  – lomake kaikille kaniharrastajille (docx). Täyttövinkki: Jos sinulla ei ole tietoa täytettäväksi johonkiin kohtiin, niin saat ohjetekstin pois napsauttamalla tyhjää välilyöntiä siinä kohdassa.

Näytöllä täytettävä pdf-sukutaulu – näytöllä helposti täytettävä  sukutaulupohja kaikille kaniharrastajille (pdf)

Kanin kauppakirja/Köpebrev av kanin/Bill of Sale of a Rabbit – lomake kaikille kaniharrastajille (docx)

Kanin kauppakirja/Köpebrev av kanin/Bill of Sale of a Rabbit – lomake kaikille kaniharrastajille (pdf)

Kasvattajanimiohjeet ja aiheeseen liittyvä lomake (Suomen kani- ja jyrsijäliiton sivuilla)

Ilmoitus ammattimaisen tai muutoin laajassa mitassa tapahtuva seura- ja harrastuseläinten pidosta tai välitystoiminnasta/ Aluehallintavirasto (suomi.fi-palvelu)

Lomake tuotantoeläinten pitopaikan rekisteröintiin /Ruokavirasto (pdf)

Tuotantokanien siirroista eri pitopaikkojen välillä täytyy pitää kirjanpitoa ja se onnistuu tuotantokanien pitopaikka siirtotiedostot-lomakkeella (docx)

Kaneille hankituista rehuista on pidettävä kirjanpitoa ja niistä löytyy joko koneella täytettävä rehukirjanpitolomake (docx) tai tulostettava ja käsintäytettävä rehukirjanpitolomake (pdf)

Tuotantokanin lääkinnästä on pidettävä kirjanpitoa ja niistä löytyy joko koneella täytettävä lääkekirjanpitolomake (docx) tai tulostettava ja käsintäytettävä lääkekirjanpitolomake (pdf)

Tutkimuslähete ruumiinavauksiin -harraste-eläimet /Ruokavirasto (pdf)

Kasvattajapuoti

Kasvattajapuodilla on nyt omat sivut – käy tutustumassa!

Kurssit

Kaniininkasvattajat ry:n kursseille voit ilmoittautua myös verkossa – nettilomakkeella. Kurssivalikoiman löydät koulutussivulta.

Näyttelyt

Näyttelyihin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeilla, jotka löydät täältä. Muista myös kurkata ohje, kuinka täytät ilmoittautumislomakkeet! Täyttöohje löytyy tästä.

Näyttelyohjeet Kaniininkasvattajien näyttelyyn osallistumiseen on myös koottu omalle sivulleen. Kaniininkasvattajien näyttelyissä käytetään joko pohjoismaista tai Eurooppa-standardia, tai molempia. Käytettävä standardi mainitaan näyttelykutsussa.