Lomakkeet ja linkit

Tälle sivulle kootaan kasvattajille käyttökelpoisia lomakkeita sekä linkkejä. Linkkien perästä näet millä ohjelmalla linkki on tehty, osa linkeistä on suoraan verkkosivuna.

Kasvattaminen

Jos et vielä ole jäsen,  voit helpoimmin hakea jäsenyyttä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen netissä. Saat jäsenkirjeen ja jäsenmaksun maksuohjeet, kun johtokunta on hyväksynyt jäsenyytesi. Tähän kuluu aikaa yleesä muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Kanin sukutaulu 2017  – lomake kaikille kaniharrastajille (docx). Täyttövinkki: Jos sinulla ei ole tietoa täytettäväksi johonkiin kohtiin, niin saat ohjetekstin pois napsauttamalla tyhjää välilyöntiä siinä kohdassa.

Näytöllä täytettävä pdf-sukutaulu – näytöllä helposti täytettävä  sukutaulupohja kaikille kaniharrastajille (pdf)

Kanin kauppakirja/Köpebrev av kanin/Bill of Sale of a Rabbit – lomake kaikille kaniharrastajille (docx)

Kanin kauppakirja/Köpebrev av kanin/Bill of Sale of a Rabbit – lomake kaikille kaniharrastajille (pdf)

Kasvattajanimiohjeet ja aiheeseen liittyvä lomake (Suomen kani- ja jyrsijäliiton sivuilla)

Mestarikasvattajan arvonimen hakeminen (näytöllä täytettävä pdf-lomake).

Ilmoitus ammattimaisen tai muutoin laajassa mitassa tapahtuva seura- ja harrastuseläinten pidosta tai välitystoiminnasta/ Aluehallintavirasto (pdf)

Lomake tuotantoeläinten pitopaikan rekisteröintiin /Evira (pdf)

Tutkimuslähete ruumiinavauksiin -harraste-eläimet /Evira (pdf)

Kasvattajapuoti

Kasvattajapuodilla on nyt omat sivut – käy tutustumassa!

Kurssit

Kaniininkasvattajat ry:n kursseille voit ilmoittautua myös verkossa – nettilomakkeella. Kurssivalikoiman löydät koulutussivulta.

Näyttelyt

Näyttelyohjeet Kaniininkasvattajien näyttelyyn osallistumiseen on myös koottu omalle sivulleen. Kaniininkasvattajien näyttelyissä käytetään joko pohjoismaista tai Eurooppa-standardia, tai molempia. Käytettävä standardi mainitaan näyttelykutsussa.