Osallistu tapahtumiin

Kaniininkasvattajat ry kannustaa kaikkia osallistumaan yhdistystoimintaan. Johtokunta kuuntelee herkällä korvalla toivomuksia ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan aina, kun innokkaita tekijöitä ja osallistujia riittää.

Haluaisitko ottaa kopin ja järjestää kurssin omalla paikkakunnallasi? Yhdistys hankkii  opettajan ja tuottaa materiaalin, sinulle jää paikkajärjestelyt ja ryhmän kokoaminen yhteistyössä yhdistyksen kanssa. Ota yhteyttä!

Kursseillemme ovat tervetulleita niin jäsenet kuin kaikki muutkin opinhaluiset (kasvattajapäivät ovat tästä ainut poikkeus ja päivillä halutaan tukea jäsenistön kaninkasvatusta). Kun ilmoittaudut kurssille, kerro nimesi, sähköposti- ja kotiosoitteesi sekä puhelinnumerosi, niin yhteydenpito sujuu helpommin. Muista myös mainita kurssi, josta olet kiinnostunut. Jos haluaisit meidän järjestävän kurssin jostakin sinulle tärkeästä aiheesta, kerro siitäkin.

Kaikki kurssit on suunniteltu pidettäväksi paikan päällä, mutta mikäli viranomaisrajoitukset tämän estää, voimme pitää osan kursseista myös webinaareina.

Tapahtumat ja niihin ilmoittautuminen
(*tähdellä merkityt vain jäsenille):

  • torstaina 9.5.2024 Pelletistä papanaksi-ruokintakurssi, Tampere, kutsu
  • *lauantaina 15.6.2024 Kasvattajapäivät, Kangasala, kutsu

Ilmoittaudu kurssille alla olevalla ilmoittautumislomakkeella, jonka mukana kulkee kaikki tarvittava tieto suoraan kurssivastaavalle.

Muu posti kurssiasioissa kulkee osoitteella kanikurssi@gmail.com. Paria viikkoa ennen kurssia saat kurssitiedotteen ja maksuohjeet – maksathan kurssin eräpäivänä.