Linkit

Tällä sivulla julkaistaan niiden yhdistysten linkit, jotka tekevät yhteistyötä yhdistyksemme kanssa. Yhteenvetoteksti on kopioitu ko. yhdistysten omilta sivuilta. Nimeä klikkaamalla pääset ko. yhdistyksen kotisivuille.

Mikäli haluat olla mukana listalla, ole hyvä ja ota yhteyttä: kaniininkasvattajat@gmail.com

Tervetuloa yhteistyökumppaniksi!

 

Suomen Kani- ja Jyrsijäliitto

“Suomen Kani- ja Jyrsijäliitto ry on suomalaisten jyrsijä- ja kaniyhdistysten kattojärjestö. Sekä lajia harrastavat että paikalliset yhdistykset kuuluvat siihen. Suomen Kani- ja Jyrsijäliitto ry on koko maan kattava liitto, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen puhdasrotuisten jyrsijöiden ja kanien harrastajat sekä edistää edellä mainittujen eläinten kasvatusta.”

Suomen Estekanit

“Suomen Estekanit ry perustettiin syksyllä 2004, ja hyväksyttiin yhdistysrekisteriin elokuussa 2005. Ylläpidämme ja kehitämme suomalaista kanihyppyharrastusta järjestämällä kilpailuja sekä kursseja mahdollisuuksien mukaan eri paikkakunnilla. Lisäksi järjestämme joskus pet-luokan eli lemmikkiluokan näyttelyitä. Hyppykisoja pyritään pitämään vähintään kerran kuussa, kesällä useamminkin, sillä silloin käytössä on myös ulkotiloja. Olemme myös osallistuneet monille eläin- ja lemmikkiaiheisille messuille järjestämällä niihin kisoja tai yhdistyksen infoständin.”

Suomen Lemmikkikanit

“Suomen Lemmikkikanit yhdistys on perustettu vuonna 2012 palvelemaan monipuolisesti kaikkia lemmikkikaniharrastajia. Tarkoituksenamme on levittää tietoutta kanista lemmikkinä sekä parantaa lemmikkikanien elinoloja ja hyvinvointia. Haluamme myös saattaa lemmikkikaniharrastajia ympäri Suomen yhteisen iloisen harrastuksen pariin järjestämällä erilaisia koulutus-, tiedotus- ja näyttelytapahtumia.”

Finevento

”Finevento Oy on pääkaupunkiseudulta käsin toimiva, vuosien kokemuksella laadukkaita messuja ja vapaa-ajan tapahtumia järjestävä yritys. Suurin osa messuistamme järjestetään Helsingin Messukeskuksessa yhteistyössä Suomen Messujen kanssa.”

Ylhäisin tila

”Ylhäisin tila sijaitsee Kalaisin-kylässä, valtatie 110 varrella, Turun kupeessa.  Historian kirjojen mukaan tila on ollut olemassa jo 1400 luvulla. Tila tuottaa korkealaatuista kuivaheinää hevosille ja lemmikkieläimille, sekä puuta teollisuudelle ja polttopuuta talouksille.”

Zooplus

“Verkkokauppa Zooplus tarjoaa erittäin laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia lemmikkitarvikkeita. Zooplus on Euroopan suurin internetissä toimiva lemmikkieläintarvikkeiden myyjä ja pystyy tämän vuoksi tarjoamaan laadukkaat tuotteet uskomattoman edulliseen hintaan. ”