Loka-marraskuussa tapahtuu

Lokakuussa meillä on vielä syyskokous, joka pidetään Forssassa autokeitaalla 25.10.2020 klo 15. Yhdistys tarjoaa hengityssuojaimet ja käsidesin, jokainen huolehtii itse turvaväleistä.

Marraskuu aloitetaan 15.11. järjestettävällä tuotantokanikurssilla Siuntiossa. Kurssilla käsitellään tuotantokanien pitoa, tutustutaan erityisesti lihakanien kasvatukseen ja opetellaan teurastamaan kani niin teoriassa kuin käytännössä. Kurssin kutsu löytyy tästä. Kutsu aukenee pdf-muodossa.

Marraskuu huipentuu myöskin Siuntiossa järjestettävään runkokurssiin, joka järjestetään 29.11. Runkokursilla opetellaan tunnistamaan erilaisia kanin rungon muotoja ja havaitsemaan omissa kaneissasi hyviä ja huonoja puolia rungon muodossa. Runkokurssin kutsun löydät tästä.

Muistathan tulla tapahtumiin terveenä! THL suosittaa kansalaisille kasvomaskien käyttöä tietyissä tilanteissa toisten ihmisten suojaamiseksi. Kasvomaski on yksi keino ehkäistä koronavirustartuntojen leviämistä. Ensisijaisen tärkeää on edelleen noudattaa 1 – 2 metrin turvavälejä aina kun mahdollista, pestä käsiä, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua.

THL:n ajantasaisen suosituksen maskien käytöstä kansalaisille löydät tästä.