Kasvattajapäivät ja kesänäyttely olivat menestys!

Aurinkoinen, muttei liian kuuma sää helli lauantaina 15.6.2019 Anta Gårdiin kokoontunutta kanikansaa. Kasvattajapäivien yhteydessä pidettiin kahden eri standardin näyttelyt, joiden tuloslinkki on tässä.

Kasvattajapäivillä pidettiin myös eläinlääkäri Heidi Rosengrenin pitämä luento RHD-viruksesta. Luento oli erittäin mielenkiintoinen ja osa kaniväestä tuli paikalle vain sen tuomana. Eläinlääkäri jaksoi kärsivällisesti vastailla kasvattajien kysymyksiin. Pyrimme saamaan hänen luentomateriaalinsa luettavaksi jäsensivuille.

Kasvattajapäivillä palkittiin myös vuoden aikana näyttelymenestyneet, Suomen Muotovalion arvon ansainneet kanit. Uusia muotovalioita saatiin neljä kappaletta, joista peräti kolme on saman omistajan omistamia. Valitettavasti tämä omistaja oli estynyt tulemaan paikalle, joten hänelle lähetetään kunniakirjat postitse. Paikanpäällä palkittiin ensimmäisen oman muotovalionsa saanut Aki Vähäkangas, jonka kääpiöjäniskani Pohjanpojan Blue One sai Suomen Muotovalion arvon.

Muut uudet Suomen Muotovaliot ovat perle-egernit Fin Mva Janus, Fin Mva Vihervaaran Xamuli ja Fin Mva Björn, jotka ovat kaikki Anne Lähdesmäen omistamia. Lämpimät onnittelut kaikille uusille valioille!