Johtokunta tiedottaa 2-2019

Johtokunnan kokouksessa maaliskuussa päätettiin mm. että tästä vuodesta alkaen kasvattanimien hakemukset kierrätetään hyväksyttävänä johtokunnalla. Tähän asti kasvattajanimet on lähetetty suoraan liitolle hyväksyttäväksi.

Jäsenmaksujen eräpäiväksi päätettiin 1.4.2019. Mikäli vanha jäsen ei maksa maksumuistutuksesta huolimatta jäsenmaksuaan huhtikuun loppuun mennessä, katsotaan hänet eronneeksi yhdistyksestä. Tällöin jäsenedut katkeavat heti ja mm. kasvattajanimi poistetaan listoilta. Kannattaa siis muistaa maksaa jäsenmaksu ajoissa!

Kaniinipalsta-lehden lay-out tulee muuttumaan täksi vuodeksi ja tämän vuoksi lehden ilmestyminen myöhästyy. Lehti on kyllä ollut teon alla ja taitossa jo kohta kuukauden päivät, mutta viimeistelyyn menee aikaa. Lehden odotetaan saapuvan jäsenille heti huhtikuun alkuviikkoina.

Yhdistykselle on tullut yhteistyöpyyntö Helsingin yliopistosta kaniinien hyvinvointia kartoittavaan tutkimukseen. Johtokunta tiedottaa yhteistyön etenemisestä, kunhan kaikki käytännön asiat ratkeavat.

Muotovalion arvoon tullaan hyväksymään myös Eurooppastandardin luokkien pisteet. Tämä tarkoittaa sitä, että kani, joka on saanut kolme kertaa 95p tai enemmän joko Pohjoismaisen standardin luokista tai Eurooppastandardin luokista Kaniininkasvattajien näyttelyistä ja vähintään kahdelta eri tuomarilta, on oikeutettu Suomen Muotovalio-arvonimeen. Näyttelytulokset arkistoidaan ja nyt niistä tarkistetaan myös luokan X tulokset. Seuraavan kerran muotovalioita palkitaan kesäkuussa Kasvattajapäivillä.