Kekrinäyttely Salossa 18.11.2017

Paikka: Astrum-keskus, Salorankatu 4, Salo

Luokat:
L (Pohjoismainen standardi, aikuiset eläimet (A), nuoret eläimet (B), yksittäiset eläimet (C), yhdistelmät (F) yhdessä)
X (Eurooppa-standardi)

Tuomarit: Sekä pohjoismaisen että Eurooppa-standardin tuomarit tulevat Tanskasta: Benny Garly (X-luokka) sekä Lissy Søndergaard ja Per Søndergård (L-luokka).

Ilmoittautumiset: Ilmoittautumisaika on päättynyt, lisätietoja saat Artolta (arto.salo@kaniininkasvattajat.fi) . Näyttelykutsu on julkastu myös syyskuun Kaniinipalsta-lehdessä.

Näyttelymaksut 10 €/kani (pohjoismainen standardi) ja 13 € pohjoismainen ja Eurooppa-standardi). Maksa näyttelymaksu Kaniininkasvattajien tilille FI68 5253 1520 0617 72, käytä viitettä 18115  ja laita kuitista kopio ilmoittautumisten mukaan. Näyttelyssä kanit ovat esillä näyttelyhäkeissä. Kanin voi tuoda näyttelyalueelle jo perjantaina klo 18 – 19.

Näyttelyissä palkitaan Kekrinäyttelyn paras, vastakkaisen sukupuolen paras, paras pari, paras ryhmä, rotunsa parhaat sekä roturyhmien parhaat. Palkintojen valinta palkintopöydältä palkintolistojen mukaan, alkaen 94 pisteestä.

Haluatko antaa kanisi myyntiin?
Vihdoin näyttelyssä on myös mahdollisuus myydä ja ostaa näyttelyyn osallistuvia kaneja. Jos haluat kanisi myyntiin, täytä näyttelyilmoittautumisessa myyntikohta (laita kanin hinta myyntisarakkeeseen). Myyntikonttori hoitaa hommat ja tämä lysti maksaa sinulle vain 2 €. Maksa myyntimaksu samalla, kun maksat ilmoittautumismaksutkin. Laita ilmoittautumislomakkeen mukaan sukutaulukopio ostajia varten.

Näyttelyn vastuuhenkilöt:
Ilmoittautumiset: Arto Salo (arto.salo@kaniininkasvattajat.fi, p. 0500 783 002)
Näyttely: Laura Mehtonen (laura.mehtonen@kaniininkasvattajat.fi, p. 0400 775 432)
Kanimyynti: Krista Cavén (krista.caven@kaniininkasvattajat.fi)

Mukana menossa myös:
Suomen Lemmikkikanit ry, Suomen Estekanit ry, Kanihyppääjät ry sekä Suomen kani- ja jyrsijäliiton jäsenyhdistyksiä.

Näin löydät oikean oven: